top of page

Review| Ο Δημήτρης Δημόπουλος μας αλείφει με την «Καφρόκρεμα» του.

Έγινε ενημέρωση: 31 Μαρ 2022


Ο Δημήτρης Δημόπουλος, έβαλε όλη τη ζαχαροπλαστική του τέχνη, και μας σέρβιρε την creme de la creme της καφρίλας, την "Καφρόκρεμα" του. Ίσως το καλύτερο επιδόρπιο που θα μπορούσε να φάει κανείς, μετά από την "καούρα" που προκαλέι μια μεγάλη και κουραστική εβδομάδα στη δουλειά.


Δεν είμαι επιστήμονας -προφανώς- αλλιώς θα έγραφα στο Sience Illustrated, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω πως η καλύτερη θεραπεία για πάσαν νόσο και μαλ..λαλαλαλαλαλα στρουμφοτραγουδώ, είναι το γέλιο. Το γέλιο το ωραίο, το αβίαστο. Το γέλιο που προσφέρει ένα καλοδουλεμένο stand up comedy.


Ο Δημόπουλος έχει την κλασική φάτσα του τύπου που δε χωνεύεις, αλλά τον κάνεις παρέα γιατι κάνει όλη την παρέα να γελάει με τα αιχμηρά του αστεία και την καφρίλα του. Τον καταλαβαίνω γιατί κάνω το ίδιο πράγμα. Με τη διαφορά ότι εγώ δεν τους κάνω να γελάνε. Ε, που θα πάει, θα τα καταφέρω.


Το stand-up comedy, δεν είναι για όλους.

Και όταν λέω δεν είναι για όλους, αναφέρομαι στην τύπισσα στην πρώτη σειρά που δε σταμάτησε να κακαρίζ..εεε..γελάει, με ή χωρίς αστείο, σαν να μην υπάρχει αύριο. Δηλαδή κάπου έλεος.

Πλάκα κάνω! Μπορεί και όχι.


Χμμ, "πλάκα κάνω"...Εύκολος τρόπος να ξεφύγεις από μια δύσκολη κατάσταση που μόλις προκάλεσες μια στιγμή νωρίτερα με την καφρίλα σου.


Αυτάααα...


Πλάκα κάνω.



Στην «Καφρόκρεμα», ο Δημήτρης Δημόπουλος θα σου χαρίσει υψηλού επιπέδου γνώσεις και εμπειρίες που θα σου φαίνονται χρήσιμες για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Θα σε διδάξει αρχαία ελληνικά, και θα σου υποδείξει το λίκνο της υπέροχης και συνάμα πολύπλοκης ελληνικής γλώσσας.


Ήξερες ότι η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ (ονόματα δε λέμε) μιλάει ακόμα τη γλώσσα των ένδοξων προγόνων μας; Λογικά όχι. Λογικά ούτε η ίδια το ξέρει. Κι όμως.


Στο μιαμισάωρο μάθημα με τον κ. Δημόπουλο, θα μάθεις μαθηματικά, βιολογία, λογιστική, αλλά και πως μπορείς να ταξιδέψεις μειώνοντας τα έξοδα σου, προς διεθνείς προορισμούς.


Επίσης θα... Βασικά δε λέω κάτι άλλο. Σοβαρά.


Βασικά θα πω κάτι. Πέντε θέσεις παραδίπλα από μένα, ήταν και η «Πιο Φάλτσα Σοπράνο που Πάτησε στη Γη», το υπέροχο πλάσμα, η Κατερίνα Βρανά. Εντάξει οκ, θεατής ήταν, αλλά ήθελα να το αναφέρω, γιατί είναι μια υπέροχη stand-up comedian, και ανυπομονούμε να τη δούμε ξανά στη σκηνή, όπως παλιά.


Αυτάαα... For real.


Ο Δημήτρης Δημόπουλος θα μας πασαλείψει ξανά με την «Καφρόκρεμα» του, θα μας κάνει δηλαδή καφροcream-pie, στις 15 Απριλίου, στα WestCity Cinemas, στο Περιστέρι.


Παρακολούθησε παρακάτω το χολλυγουντιανών προδιαγραφών και τεράστιου budget τρέιλερ:




Το παρακολούθησες;

Πες την αλήθεια, παραδέξου το!


Ωραία. Τώρα κλείσε θέση ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙΣ!





bottom of page