top of page

Review|«Sexy Laundry»: Τα άπλυτα ενός ζευγαριού ξεδιπλώνονται και ξαναδιπλώνονται μπροστά μας

Έγινε ενημέρωση: 29 Νοε 2023

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουιζίδου σε μια δυνατή σύμπραξη, μας προσκαλούν να δούμε την αλήθεια που κρύβεται σε κάθε ερωτική σχέση.

θέατρο «Sexy Laudry»

Η παράσταση "Sexy Laundry" είναι μια πρόσκληση στους θεατές να παρακολουθήσουν τα τεκταινόμενα στη συζυγική σχέση των πρωταγωνιστών. Ο Λάρι (Σπύρος Παπαδόπουλος) και η Άλις (Ρένια Λουιζίδου) είναι παντρεμένοι με παιδιά. Στα 25 χρόνια γάμου, συνειδητοποιούν ότι ο γάμος τους έχει βαλτώσει, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να αναζωπυρώσουν την ερωτική διάθεση μεταξύ τους.


Οι δυο σύζυγοι επιδιώκουν να ξανασυνδεθουν ως ζευγάρι και να θυμηθούν τα νιάτα τους. Μέσα σ' αυτή την προσπάθεια, ξεδιπλώνεται σιγά σιγά η ιστορία της σχέσης τους και αναδύονται πολλά και διαφορετικά συναισθήματα, τα οποία τους ενώνουν, αλλά και τους δοκιμάζουν... Ο Παπαδόπουλος, με την έξυπνη και εύστοχη σκηνοθετική ματιά, και η Λουιζίδου, με την αυθεντικότητα που τη διακατέχει και την οικεία προς το κοινό παρουσία της, καταφέρνουν να μας μεταδώσουν αυτό που θέλουν με την ιστορία τους.


θέατρο «Sexy Laudry»

Η Λουιζίδου είναι εξαιρετική στην εκφραστικότητα, αποτυπώνοντας συναισθήματα και σκέψεις που θα άγγιζαν πολλές γυναίκες. Ο Παπαδόπουλος, με τη λιτή, αλλά δοσμένη με την ψυχή του ερμηνεία, ανταποκρίνεται σε αυτά τα συναισθήματα και τις σκέψεις της θεατρικής του συζύγου, και, μαζί δημιουργούν μία πολύ καλή χημεία. Η εναλλαγή στα συναισθήματα που προκαλούνται στον θεατή γίνεται με αριστοτεχνικό τρόπο, μπλέκοντας το γέλιο με τη συγκίνηση σε μία ενδιαφέρουσα σύμπραξη. Ένα έργο που αγγίζει κάποιες ευαίσθητες χορδές μας και μας θυμίζει ότι σ' αυτή την (ποικιλ)όμορφη σχέση βλέπουμε, βλέπαμε, ή θα δούμε τους εαυτούς μας.



Μαρία Ουρανία Καραμέτα

Επι Πτυχίω Φοιτήτρια Τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ


 



bottom of page