top of page

Review | Προσοχή: Δεινόσαυροι κυκλοφορούν ανάμεσά μας!

Μήπως στο σπίτι σας κυκλοφορεί κανένα παιδάκι που έχει άπειρες συλλογές με αυτοκόλλητα δεινοσαύρων; Μήπως επίσης ξέρει ακριβώς τι έτρωγαν και τι μήκος είχαν οι βροντόσαυροι και οι πτεροδάκτυλοι; Και αν τις ταινίες που έχουν σχέση με την Ιουρασική περίοδο την έχει δει καμιά δεκαριά φορές, τότε σας έχω νέα: Ήρθε το Jurassic Adventure!


Σε ένα νησί κάπου μακριά, ο Δρ. Γκραντ μαζί με την επιστημονική ομάδα του -που αποτελείται από την κόρη του, τους φίλους της και ένα ρομπότ- καταφέρνουν να κλωνοποιήσουν τους πρώτους δεινόσαυρους έπειτα από εκατομμύρια χρόνια. Κι εκεί που ανυπομονούν να τους παρουσιάσουν πια στο κοινό για πρώτη φορά με μεγάλο ενθουσιασμό, ένα αναπάντεχο εμπόδιο έρχεται να ανατρέψει τον προγραμματισμό και τις προετοιμασίες τους. Τότε καλούνται τα παιδιά να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να λύσουν το πρόβλημα, όμως την κρίσιμη στιγμή ανακαλύπτουν πως όλοι οι δεινόσαυροι το έχουν σκάσει από τον περιφραγμένο χώρο όπου έπρεπε να βρίσκονται - και σαν να μην έφτανε αυτό, τα αυγά τους έχουν χαθεί! Τότε έρχεται η ώρα για τη μεγάλη περιπέτεια στην πυκνή ζούγκλα. Όμως, στο νησί αυτό, όλα είναι μαγικά, γιατί οι δεινόσαυροι δεν είναι σαν αυτούς που ξέρετε!




Είναι μια διαδραστική παράσταση με τη ζωηρή συμμετοχή του κοινού, αλλά και τη γέννηση επί σκηνής ενός μωρού δεινόσαυρου που θα είναι μια μοναδική εμπειρία για τους μικρούς θεατές. Το καλύτερο, όμως, είναι ότι τα παιδιά θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τεράστιους, μηχανοκίνητους δεινόσαυρους ύψους 5,5 μέτρων τελευταίας τεχνολογίας που "ζωντανεύουν" με ρομποτικούς φωτισμούς laser και σύστημα ήχου Dolby Surround.


Στη σκηνή θα ανέβουν οι ηθοποιοί Νίκος Χρηστίδης, Χρήστος Κορδελάς, Αναστασία Φλεμοτόμου, Βασιλική Γιασεμί, Γιάννης Βογιατζάκης, Τζώρτζης Παπαδόπουλος, Κριστιάννα Καρρίκι, Βίκυ Χουδαλάκη και ο Φώτης Σπύρος. Το κείμενο έχει επιμεληθεί η Ρωξάνα Εστέβ σε διασκευή του Φώτη Σπύρου, που έχει επωμισθεί και τη σκηνοθεσία, ενώ η μουσική επένδυση φέρει την υπογραφή του Νάσσου Σωπύλη. Τα σκηνικά και τα κοστούμια σχεδίασε η Παναγιώτα Κοκκορού με τη βοήθεια του Στράτου Κέπετζη, ενώ τις ειδικές κατασκευές ανέλαβε η Νάγια Ζαχαράτου και τα γραφιστικά η Ντίνα Ζαφειρίου.


Οι δεινόσαυροι θα περιπλανιούνται σε όλη την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι, θα ακούσετε σίγουρα τα βαριά τους βήματα κάπου κοντά σας!





bottom of page