top of page

"On Ego" σε σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη l Δεύτερος χρόνος επιτυχίας

Το On Ego, ένα πολύ σημαντικό σύγχρονο και ιδιαίτερα πρωτότυπο θεατρικό έργο σε μια παράσταση πού άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε κοινό και κριτικούς και έκλεισε με Sold Out τον περασμένο Μάϊο, επανέρχεται στο Από Μηχανής Θέατρο για τα πέντε Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου.


Λίγα λόγια για την υπόθεση


Ένας νευροεπιστήμονας ο Άλεξ (Γιάννης Καπελέρης) σε μια διάλεξη υποστηρίζει ότι μέσα μας, στον εγκέφαλό μας δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από τα εκατομμύρια των νευρώνων και των συνδέσεων. Θα αποδείξει τα λεγόμενά του κάνοντας ο ίδιος ως πειραματόζωο μια τηλεμεταφορά του εαυτού του. Κάτι όμως δεν πάει καλά στο πείραμα που διευθύνει ο αινιγματικός Ντέρεκ (Θανάσης Βλαβιανός) και δημιουργείται ένα ακριβές αντίγραφο του Άλεξ (Γιώργος Κορομπίλης). Αρχίζει τότε μια απίστευτη περιπέτεια με τρομερά διλήμματα : Ποιος από τους δυο είναι ο γνήσιος; Είναι δυνατόν να υπάρξουν δύο άνθρωποι με το ίδιο Εγώ; Η Άλις , η γυναίκα του (Αλεξάνδρα Αϊδίνη) που αντιμετωπίζει ήδη ένα σοβαρό πρόβλημα με την μνήμη της θα αντιληφθεί την διαφορά; (Την διανομή συμπληρώνει η Χρύσα Νταή.)


Η φετινή πρεμιέρα στο Από Μηχανής το Σάββατο 1η Οκτωβρίου θα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του κορυφαίου σκηνοθέτη του 20ου αιώνα Πήτερ Μπρουκ που έφυγε πρόσφατα πλήρης ημερών.


Συντελεστές:


Μετάφραση-Σκηνοθεσία: Γιάννης Νταλιάνης

Σκηνικά-Κοστούμια: Άρτεμις Φλέσσα

Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης

Μουσική: Νίκος Κυπουργός, Κώστας Λώλος

Τραγούδι: Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Video art: Παντελής Μάκκας

Κατασκευή σκηνικού: Γκέντι Κούση

Βοηθός σκηνοθέτη: Χρύσα Νταή

Παραγωγή: Zero Gravity


Διανομή:


Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Γιάννης Καπελέρης, Θανάσης Βλαβιανός, Γιώργος Κορομπίλης, Χρύσα Νταή


Hμέρες και ώρες παραστάσεων:

Σάββατο & Κυριακή 18:00

Από 23/1/2023

Δευτέρα & Τρίτη 21:00


Τιμές Εισιτηρίων:

Κανονικό: 16 ευρώ

Φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ: 13 ευρώ



bottom of page