top of page

"ΝαιΚουλΈκλεισε" | η stand up παράσταση των Millennials

Η ελληνική stand up κοινότητα δημιουργείται τις τελευταίες δεκαετίες και αποκτά αργά αλλά σταθερά το δικό της αφοσιωμένο και φανατικό κοινό, με ονόματα γνωστά όπως ο Δημήτρης Δημόπουλος και Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαίμακος και άλλους πολλούς να χαρίζουν απλόχερα βραδιές αστείρευτου γέλιου.


Stand up comedy


Κατά τη δική μου γνώμη, το stand up comedy είναι βαθιά διασκεδαστικό, με διαφορετικό τρόπο από μια θεατρική ή κινηματογραφική κωμωδία και αποτελεί εξαιρετικό «φάρμακο» για μια δύσκολη μέρα. Είναι μια σχετικά οικονομική λύση για μια βραδινή έξοδο, ενώ η εύκολη παρακολούθηση του ακόμα και online, μέσω Netflix και You tube, το κάνει άμεσα προσιτό και αρκετά δελεαστικό.



Οι ΝαιΚουλΈκλεισε


Στην μετά-επιδημική λοιπόν stand up σκηνή της Αθήνας κάνει φέτος την εμφάνιση της η ανερχόμενη κωμική ομάδα ΝαιΚουλΈκλεισε στην πάνω σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και εμείς βρεθήκαμε στην πρεμιέρα τους. Οι ΝαιΚουλΈκλεισε αποτελούνται από 5 κωμικούς, (Σπύρος Γκιζώρης, Γιώργος Καραμανλής, Δημήτρης Μπότσας, Βασίλης Ντούρος και Μιχάλης Πρέκας) που συνδυάζουν πολλά είδη stand up κωμωδίας (παρατηρήσεων-observational, σύντομα αστεία-oneliners, λογοπαίγνια-puns, ιστοριών-storytelling).


ΝαιΚουλΈκλεισε" | η stand up παράσταση των Millennials

Αν και η ομάδα δημιουργήθηκε αρχικά το 2017, αποτελεί μια σχετικά νέα ομάδα κωμικών - καθώς παρεμβλήθηκαν 2 καραντίνες. Εάν το όνομα τους σας δημιουργεί απορίες, ως κλασσικοί millenials και Gen Z, πήραν το όνομα τους από την ομαδική τους συζήτηση στο Facebook, χάριν της αναβλητικότητας τους.


Οι κωμικοί της ομάδας ΝαιΚουλΈκλεισε είναι μια ανάσα φρεσκάδας σε μια ήδη πολυμορφική σκηνή. Η θεματολογία τους είναι σύγχρονη, με ποικιλία θεμάτων και το γέλιο ρέει άφθονο. Σε συνδυασμό με τους καλεσμένους τους, οι οποίοι είναι διαφορετικοί κάθε εβδομάδα, καταφέρνουν με αυτή τους την παράσταση να απευθύνονται σε μια γκάμα ηλικιακών ομάδων και να προσεγγίζουν πολλά διαφορετικά είδη χιούμορ.


Οι ΝαιΚουλΈκλεισε μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και ενώ ξεκινάνε το κωμικό τους ταξίδι τώρα, κερδίζουν επάξια τη θέση τους στην ελληνική stand up σκηνή και προβλέπεται να παραμείνουν εκεί για καιρό.


Κατερίνα Ζυγουράκη


Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας στο instagram και 3 τυχεροί θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για την επόμενη Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021.



 


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ


Παίζουν (αλφαβητικά) : Γκιζώρης Σπύρος, Καραμανλής Γιώργος, Μπότσας Δημήτρης, Ντούρος Βασίλης, Πρέκας Μιχάλης +special guests



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ


Από 14 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. (για περιορισμένες παραστάσεις)

28ης Οκτωβρίου - MC: Α.Πασπάτης, Α.Ρήγας, Γ.Ρούσσος, Δ.Νικητέα

Ώρα: 21:00

Εισιτήρια: 12€

Προπώληση: viva.gr


ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – Σκηνή UpStage

Λ. Συγγρού 143, 171 21 Νέα Σμύρνη

τηλ. 210 9315600, 210 9316101-4


Πρόσβαση στο θέατρo :

Μετρό : Σταθμός Συγγρού-Φιξ (γραμμή 2)

Λεωφορεία και τρόλλευ : 10,550, Α2, 106, 126, 136, 137




bottom of page