top of page

Review:Κωνσταντίνος+Μπούρας+Μπαϊμάκος+Friends l Μια παρέα διαφορετική κάθε εβδομάδα!

Κάθε εβδομάδα ο Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαϊμάκος μαζεύει παρεάκι πιο κουλ απο το δικό σου στη σκηνή του Μικρού Κεραμικού. Με νέα και παλιά κείμενα υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά! Ας γνωρίσουμε λοιπόν τους κωμικούς. | We Love Theater


Την βδομάδα αυτή καλεσμένοι του ήταν η Χρύσα Κατσαρίνη, ο Γιώργος Αλεβίζος, ο Άγγελος Κυριακίδης και η Ρούλη Μπουράντα.


Ας γνωρίσουμε λοιπόν τους κωμικούς.


Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαϊμάκος


Μεγάλο όνομα - για μεγάλες αστειάρες.


Ο Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαϊμάκος παρουσιάζει κομμάτια από το πρώτο του σόλο «Αυτά από μένα». Μπαίνει χορεύοντας και παρουσιάζει την παράσταση με αγαπημένα παλιά και νέα αστεία με το χαρακτηριστικό καυστικό και ελαφρώς ειρωνικό του χιούμορ. Μιλάει με το κοινό, διευθύνει το χειροκρότημα και παρουσιάζει κάθε συνάδελφο κωμικό.

Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαϊμάκος
Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαϊμάκος

Χρύσα Κατσαρίνη


Αγαπημένη Χρύσα, ξακουστό πια όνομα στην ελληνική stand up σκηνή. Βγαίνει και το πλήθος την αποθεώνει. Παλιά κείμενα σχετικά με τη Λίλιθ, τον Μάκη το ποντίκι, αλλά και νέα που δοκιμάζονται πρώτη φορά. Η ενέργεια της Χρύσας είναι μοναδική και κρύβει έναν αυθορμητισμό και μια απίστευτη χαρά στην αλληλεπίδραση με το κοινό. Η Χρύσα παίζει για τελευταία φορά την «Κουβέρτα» της στο Christmas Theater στις 17 Δεκεμβρίου. Σπεύσατε!


Χρύσα Κατσαρίνη
Χρύσα Κατσαρίνη (πηγή facabook @xrysakatsarini)

Γιώργος Αλεβίζος


Ο Γιώργος Αλεβίζος είναι μια σχετικά νέα παρουσία στη στανταπική σκηνή. Η ψυχοθεραπεία, τα πλέον πατημένα 30 και οι φασσαίοι είναι μερικά από τα θέματα που καταπιάνεται. Ξεκαρδιστικός και φρέσκος είναι μια ευχάριστη νέα προσθήκη και περιμένουμε με ανυπομονησία το δικό του πρώτο σόλο. Προς το παρόν συμμετέχει στο double bill «Πρώτα απ’ όλα άνθρωποι» με τον Μάριος Δημητρόπουλο στο Rockwood Live Stage. Μην διστάσετε να τον δείτε.

Γιώργος Αλεβίζος
Γιώργος Αλεβίζος και Μάριος Δημητρόπουλος (πηγή: facebook @Γιώργος Αλεβίζος - Giorgos Alevizos)

Άγγελος Κυριακίδης



Όνομα γνωστό στα αυτιά μου από τις λατρεμένες «Μπυρατάκες». Απλός, λιτός και απέρριτος ο Άγγελος Κυριακίδης κάνει ένα ευχάριστο και διαφορετικό τύπο κωμωδίας, προσεγγίζοντας ένα διαφορετικό είδους χιούμορ.



Ρούλη Μπουράντα


Το όνομα της μου θυμίζει τη «burrata» που είναι ένα τυρί σαν τη μοτσαρέλα. Ναι οκ, δικό μου θέμα αλλά μια καλή αρχή. Η Ρούλη ήρθε από το Αγρίνιο στην Αθήνα με τα όνειρα της. Και ξεκινάει να τα πραγματοποιεί στη σκηνή του Μικρού Κεραμεικού. Μια από τις πιο νέες παρουσίες στο stand up comedy με κείμενα που θα λέγαμε είναι για μεγάλα παιδάκια οπότε προσοχή!


Ρούλη Μπουράντα
Ρούλη Μπουράντα (πηγή: google.com)

Απομένουν λίγες παραστάσεις ως τέλος Οκτωβρίου οπότε κλείστε τα εισιτήρια σας σύντομα!





















bottom of page