top of page

Σλουθ | Σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη

Έγινε ενημέρωση: 2 Δεκ 2021


Σλουθ | Σωτήρης Χατζάκης | Δημήτρης Μυλωνάς
Σλουθ | Σωτήρης Χατζάκης | Δημήτρης Μυλωνάς | Από Μηχανής Θέατρο


Το «Από Μηχανής» Θέατρο, παρουσιάζει από τις 24 Νοεμβρίου 2021 το κορυφαίο ψυχολογικό θρίλερ του Άντονι Σάφερ «ΣΛΟΥΘ» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη.

Στους δύο ήρωες του έργου απολαμβάνουμε τον σκηνοθέτη της παράστασης Σωτήρη Χατζάκη και τον Δημήτρη Μυλωνά, δύο καλλιτέχνες με σημαντική διαδρομή στο χώρο της υποκριτικής και της σκηνοθεσίας οι οποίοι συναντιούνται επί σκηνής για πρώτη φορά σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας που συναρπάζει.


Το «ΣΛΟΥΘ» παίχτηκε για περισσότερες από 2.300 παραστάσεις στο West End του Λονδίνου και περίπου 2.000 παραστάσεις στο Broadway. Δύο χρόνια αργότερα διασκευάστηκε για τον κινηματογράφο σε σκηνοθεσία Τζόζεφ Μάνκιεβιτς με τους Μάικλ Κέιν στο ρόλο του Μίλον Τιντλ και τον Σερ Λόρενς Ολίβιε στο ρόλο του Άντριου Γουάικ.


Λίγα λόγια για το εργο:


Η σύγκρουση δυο ανδρών με επίκεντρο μια γυναίκα μετατρέπει τη σκηνή σε ένα πεδίο «μάχης» μεταξύ του απατημένου συζύγου και του εραστή της γυναίκας του ο οποίος διεκδικεί να την παντρευτεί. Με γενναίες δόσεις φλεγματικού χιούμορ και την ατμόσφαιρα ενός στιβαρού αστυνομικού έργου, το συναρπαστικό θεατρικό του Άντονι Σάφερ εξελίσσεται σε ένα συμφωνημένο μεταξύ των ηρώων «παιχνίδι» όπου όλα επιτρέπονται: οι ρόλοι εναλλάσσονται, η πραγματικότητα θολώνει, η μεταμόρφωση αντανακλά την αλήθεια.

Σε αυτήν την κωμικοτραγική αρένα που έχει στηθεί, η κοινωνική καταξίωση, η σεξουαλική υπεροχή, η αγωνία της φθοράς του χρόνου γίνονται οι καταλύτες που παρακινούν τους δύο άντρες σε ένα μυστήριο παιχνίδι αλληλοεξόντωσης…δίχως επιστροφή!

Θα υπάρξει άραγε νικητής;


Παίζουν:

Σωτήρης Χατζάκης

Δημήτρης Μυλωνάς


Συντελεστές:

Μετάφραση: Αντώνης Σολωμού

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Χατζάκης

Σκηνικά: Έρση Δρίνη

Κοστούμια: Γιάννης Μετζικώφ

Κατασκευή ναύτη-κούκλες: Μαρία Λιτσοπούλου

Μουσική: Ζαχαρίας Καρούνης

Φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος

Επιμέλεια κίνησης: Ειρήνη Κυρμιζάκη

Κατασκευή σκηνικού: Γκέντι Κούση

Φωτογραφίες: Χριστίνα Φυλακτοπούλου

Trailer: Στέφανος Κοσμίδης

Γραφιστικά:beelieve.gr

Βοηθοί σκηνοθέτη: Βίκη Παναγιωτοπούλου, Δημήτρης Μπούρας, Δήμητρα Μάζη


Από Μηχανής Θέατρο

Διεύθυνση

Ακαδήμου 13

Μεταξουργείο T.K.10436 Τηλέφωνο2105232097 Emailapomixanis.theatro@gmail.com


Ημερες παραστάσεων/Εισιτήρια







bottom of page