top of page

Review l Ο Βαγγέλης Μουλαράς στο "Δέκα με τόνο"κερνάει κοκτέιλ με μάνγκο και γέλιο

Την εβδομάδα που πέρασε παρακολουθήσαμε την πρώτη stand up comedy σόλο παράσταση του Βαγγέλη Μουλαρά «Δέκα με τόνο» στο Θέατρο Άβατον. Την παράσταση άνοιξε με ένα ξέφρενο δεκάλεπτο ο Κωνσταντής Μπίτσης – ίσως τον ξέρετε από τις Μπυρατάκες.


Βαγγέλης Μουλαράς
Βαγγέλης Μουλαράς, "Δέκα με τονο"

Λίγα λόγια για την κωμικό


Ο Βαγγέλης Μουλαράς ξεκίνησε το ταξίδι του στο stand up comedy από τη Θεσσαλονίκη πηγαίνοντας σε open mic περίπου πριν 10 χρόνια. Μέχρι που έφτασε φέτος να παρουσιάζει την πρώτη του σόλο παράσταση «Δέκα με τόνο». Είναι επίσης ο δημιουργός και παρουσιαστής της σατιρικής εκπομπής “Τα Νέα Της Εβδομάδας”. Μπορείτε να τσεκάρετε το κανάλι του στο You Tube @vaggnamite.


Οι εντυπώσεις μας


Ο Βαγγέλης Μουλαράς ήταν αριστούχος μαθητής από πάντα, ακόμα και στο λύκειο που πήγαινε τεχνολογική κατεύθυνση. Στόχος του το δέκα με τόνο και ύστερα το 20 με τόνο και ούτω καθεξής. Ξέρει την έννοια της λέξης «επαίρομαι» (για τους 5-6) και δεν διστάζει να σε διορθώσει σε κάθε λεξικό σου ατόπημα! Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει στην παράσταση του.


Ο Βάγγος στη σκηνή έχει μια ιδιαίτερα ευχάριστη περσόνα, πολύ αληθινή και όπως λένε και στο χωριό μου relatable, πως το λένε προσιτός! Συνομιλεί με το κοινό και το γέλιο δεν σταματά! Το «Δέκα με τόνο» σίγουρα μιλάει σε προσωπικό επίπεδο σε κάθε άνθρωπο που η αποτυχία ίσως είναι ένα “θεματάκι” και μέσα από το γέλιο ξέρουμε όλοι πως μαλακώνουν αυτά. Με αναφορές στα παιδικά χρόνια, τις απόψεις των γονιών, τους φασσαίους, τις σχέσεις, το φλερτ, τις μηχανές των αυτοκινήτων, ο Βαγγέλης Μουλαράς προσφέρει άπλετο γέλιο σε μια παράσταση για όλους.

Βαγγέλης Μουλαράς
Βαγγέλης Μουλαράς, "Δέκα με τόνο"

Τσιμπήστε λοιπόν ένα κοκτειλ με μάνγκο προς τιμήν του Βαγγέλη και κλείστε «τικετόνια», δηλαδή εισιτήρια, για την επόμενη παράσταση του! Βρείτε πληροφορίες για την παράσταση και τα της στο κουμπί παρακάτω!




bottom of page