top of page

Review «Ροβινσώνας Κρούσος» | Mια μουσικοθεατρική παραγωγή από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Ντάνιελ Ντεφόε στο Μέγαρο Μουσικής

Έγινε ενημέρωση: 10 Ιαν

Καθόλου τυχαία, για δεύτερη χρονιά, μπορείτε όλη η οικογένεια να παρακολουθήσετε τη θεατρική υπερπαραγωγή "Ροβινσώνας Κρούσος" σε σκηνοθεσία της Τατιάνας Λυγάρη στη Παιδική Σκηνή Α’ του Μεγάρου Μουσικής.


«Ροβινσώνας Κρούσος»

Πρόκειται για ένα αξιόλογο έργο που θα πρέπει πάση θυσία να το δείτε! Θα τολμήσω να σας πω ότι αν μπορείτε να πάτε μόνο μια φορά θέατρο αυτή την περίοδο με τα παιδιά σας, τότε να διαλέξετε αυτή την παράσταση, με τους συγκεκριμένους συντελεστές και θα καταλάβετε το λόγο - σας το διαβεβαιώνω!


Η καταπληκτική δουλειά της παραγωγής, των εξαιρετικών ηθοποιών, του ξεχωριστού Γιάννη Μετζικώφ σχετικά με τα εντυπωσιακά κουστούμια, θα σας σαγηνεύσει και θα σας θυμίσει τα βασικά ιδεώδη της ζωής. Αν αγαπάτε τη μουσική και ζείτε με αυτή καθημερινά, τότε οι μελωδίες της παράστασης θα σας ενθουσιάσουν ιδιαιτέρως!


Όλοι έχουμε κάποια κλασικά παραμύθια στο σπίτι μας, που τα είχαμε διαβάσει και εμείς ως παιδιά. Όταν όμως παρακολουθήσετε μια τόσο δυνατή παιδική παράσταση που βασίζεται σε κλασικό παραμύθι, τότε και το αντίστοιχο βιβλίο αποκτά μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά του παιδιού σας αλλά σαφώς και τη δική σας.


«Ροβινσώνας Κρούσος» μέγαρο μουσικής

Ο Ροβινσώνας γνωρίζουμε ότι είναι ένας νέος με όνειρα που ασπάζεται τα ήθη και τα έθιμα της γενιάς του πιστά, δεν θέλει όμως να θάψει τις φιλοδοξίες του σε καμία περίπτωση. Φυσικά ακολουθεί αυτές τις φιλοδοξίες του με πάθος όπως πρέπει να ακολουθεί κάθε νέος, με απώτερο στόχο την εκπλήρωση των ονείρων του αλλά και την ολοκλήρωσή του ως προσωπικότητα.

Όλα τα όνειρα, η αγάπη, η φιλία, η εξημέρωση, η ανταλλαγή γνώσεων, η ανάγκη για επικοινωνία με τον συνάνθρωπο σου, όλα αποδίδονται από τους ηθοποιούς άψογα και με αρμονία. Οι συνεχείς αλλαγές των σκηνικών εκπλήσσουν και κάθε στιγμή εξελίσσονται όλα ακριβώς μπροστά σας - ανεξαρτήτου θέσης. Υπάρχει μια γκάμα ηθοποιών που ο καθένας έχει δουλέψει σοβαρά πάνω στο ρόλο του και αυτό φαίνεται. Η έντονη καθηλωτική μουσική ντύνει τη σκηνή αλλά και την εκδηλωτικότατα των ηθοποιών με έναν τρόπο γοητευτικό…


Άννα Σολδάτου


Μία αναμνηστική φωτογραφία με τους ηθοποιούς της παράστασης Ροβινσώνας Κρουσσός
Μία αναμνηστική φωτογραφία με τους ηθοποιούς της παράστασης





bottom of page