top of page

«Hello Kitty - Ας γίνουμε φίλοι»| παιδικό

Έγινε ενημέρωση: 4 Μαρ 2023

Η Hello Kitty, η αγαπημένη ηρωίδα μικρών και μεγάλων, μετά από την πορεία της σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μια φαντασμαγορική θεατρική παράσταση, γεμάτη χρώματα και μουσική!

 θεατρική παράσταση «HELLO KITTY, Ας γίνουμε φίλοι».

Ένα καινούριο αγόρι έρχεται στο σχολείο και η Hello Kitty, είναι αποφασισμένη να τον γνωρίσει και να τον κάνει φίλο της. Γιατί, όπως λέει συχνά: Όσους φίλους και να έχεις δεν είναι ποτέ αρκετοί! 
Ο Dear Daniel, θα γλιτώσει την Hello Kitty και τους φίλους της από διάφορες περιπέτειες, θα τους βοηθήσει στα μαθήματα και θα γίνει η συντροφιά τους στο παιχνίδι!
Όλοι μαζί  θα περάσουν ένα αξέχαστο απόγευμα στο λούνα παρκ, θα γελάσουν με τις σκανταλιές  του Bad Badtz Maru, που θέλει να γίνει σούπερ ήρωας και θα συμμετέχουν σε έναν τέλειο διαγωνισμό, στον οποίο θα νικήσει η φιλία!

Ζήστε μια όμορφη θεατρική εμπειρία σε μια παράσταση που εξυμνεί τη φιλία, τη δημιουργικότητα, την ευγένεια, την καλοσύνη, τον σεβασμό και την αγάπη για μάθηση.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ


Κείμενο - Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου

Μουσική: Χάρης Γκατζόφλιας

Σκηνικά: Δανάη Πανά

Κοστούμια: Δανάη Πανά, Μαρία Καραπούλιου

Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Κάλλια Καράμπελα

Βοηθός Χορογράφου: Ελένη Χαραλαμπίδου

Κινησιολογία: Χριστίνα Αντωνιάδου

Παραγωγή: Kolossaion Productions


Παίζουν οι ηθοποιοί: Κριστιάνα Καρρίκι, Γεωργία Κούκα, Μαριλένα Λιανού, Ναταλία Μπαρούς, Μαργαρίτα Συμεωνίδου Συμμετέχουν οι χορεύτριες: Εύα Γαλάνη, Σοφία Τσοτουλίδου



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Η επίσημη θεατρική παράσταση «Hello Kitty - Ας γίνουμε φίλοι» θα βρίσκεται για λίγες παραστάσεις στην Αθήνα στο ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΑΚΗ.


Κάθε Κυριακή στις 11:30π.μ.

Έναρξη παραστάσεων 15 Ιανουαρίου 2023.

Τιμή εισιτηρίου: από 10€

Εισιτήρια προπωλούνται στο viva.gr

και στο ταμείο του Θεάτρου ΒΕΑΚΗ Στουρνάρη 32, Αθήνα,

Τηλ: 210 52 23 522 / 216 90 05 423

bottom of page