top of page

«4 ever» | του Γιώργου Ηλιόπουλου {από 17/4}

Το βραβευμένο έργο του Γιώργου Ηλιόπουλου «4 EVER » σε σκηνοθεσία Ερμίνας Κυριαζή, με τους Νικόλα Στραβοπόδη στο ρόλο του Ανδρέα και με τη Βλοτίνα Κοχειλά Νουλέλλη στο ρόλο της Δήμητρας, κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου στις 21:00, στον Πολυχώρο VAULT.

«4 ever» - Θέατρο
Μια μαύρη κωμωδία σχέσεων που κατά το συγγραφέα, «στάζει αίμα», το αίμα ενός έρωτα που αυτοκτονεί γελώντας μπροστά στα μάτια των θεατών.
Ένα ζευγάρι πετυχημένων αρχιτεκτόνων, ο Ανδρέας και η Δήμητρα, βρίσκεται ένα καλοκαιρινό Σαββατόβραδο σε ένα νησί του Αιγαίου για να κλείσουν μια επαγγελματική συμφωνία για την ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου. Η βράδια αυτή πολύ σημαντική μιας που πρόκειται να κριθεί αν θα πάρουν τη  δουλειά ή όχι. Ο λόγος που έχει καθυστερήσει η επικύρωση  της συμφωνίας είναι τα σχέδια του Ανδρέα, που τρομάζουν τον συντηρητικό ιδιοκτήτη.Τα σχέδια αυτά όμως είναι και η πηγή της έντονης διαφωνίας ανάμεσα στο ζευγάρι καθώς η Δήμητρα θεωρεί πως δεν συνάδουν με την «γραμμή» που έχουν υιοθετήσει και «υπογράψει» μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Το ίδιο βράδυ, αμέσως μετά τη δεξίωση για την παρουσίαση των σχεδίων, ο Ανδρέας ζητά από τη Δήμητρα να χωρίσουν γιατί του έχει «τελειώσει» και δεν την αγαπάει πια. Η Δήμητρα προσπαθεί να διαχειριστεί το σοκ και να αποδεχτεί «πολιτισμένα» την απόφαση του Ανδρέα. 
Σκέψεις, απωθημένα, πληγές και το σκοτάδι 18 χρονών σχέσης βγαίνει στην επιφάνεια. Ο εφηβικός έρωτας που κάποτε ορκίστηκε «LOVE 4 EVER» αποσυντίθεται σε ένα βράδυ, ανήμπορος να επιβληθεί στη φθορά…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Συγγραφέας: Γιώργος Ηλιόπουλος

Σκηνοθεσία: Ερμίνα Κυριαζή

Σκηνογραφία: Ερμίνα Κυριαζή

Βοηθός Σκηνοθέτη: Χρύση Κασιώτη

Αρχιτεκτονικά σχέδια: Γεωργία Νικολάου

Μουσική επιμέλεια: Υακίνθη Μάκκα-Kynan Arden

Φωτισμοί: Λάμπρος Κόκκινος

Φωτογραφία: Νάντια Κουλουρά

Αφίσα-Design: Goran Gagic

Βοηθός Παραγωγής: Γεωργία Μανελίδου

Επικοινωνία-Προώθηση: Νταίζη Λεμπέση

Παίζουν οι ηθοποιοί: Νικόλας Στραβοπόδης, Βλοτίνα Κόχειλα-Νουλέλλη


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πρεμιέρα:

17 Απριλίου

Παραστάσεις:

17 Απριλίου - 19 Μαΐου

Ημέρες & ώρες παραστάσεων:

Σάββατο στις 18:00

Κυριακή στις 21:00

Διάρκεια:

70 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων:

15€ γενική είσοδος, 12€ μειωμένο

Προπώληση:



Πολυχώρος VAULT THEATRE PLUS

Μελενίκου 26 Γκάζι, Βοτανικός

bottom of page